АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Вака изгледаат линиите на снабдување во Охрид

Дефиитивно Охрид ја живее една од најнезапамтено плодна туристичка сезона, која што почна од месец мар и ќе заврши кон крајот на октомври, а шпицот го дожиува токму во овој период, кога буквално цела младина од Македонија и пошироко е дојдена во Охрид да се забавува и сите имаат финансиски придобивки од тоа.

 

Сеработи премногу за да се заработат финансии повеќе во шпицот на незапамтено успешната туристичка сезона во Охрид.

 

Доказ за тоа е и самото видео кое на снаодлив начин се ревезуваат потребните стоки и намирници до крајната дестинација по езерото, бидејќи овие донови во Охрид нема сообраќајница која не е речиси во застој или тотален колапс поради големиот број возила кои се дојдени во градот.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=974250293904577&extid=CL-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=sharing