АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Без вода корисниците на улиците: “Цар Самоил”, „Коста Абраш“ и дел „Илинденска“

Поради интервенција на водоводната мрежа , денес од 09:00 до 11:00 часот, без вода ќе бидат корисниците на улиците: “Цар Самоил”, „Коста Абраш“ и дел „Илинденска“.