четврток, февруари 29, 2024
Охрид

(ВИДЕО) Охридскиот Луна Парк идеално место за забава на вашите најмлади и забава за сите

Место кое нуди одлична забава за најмладите но и сите возрасти е охридскиот Луна Парк.

Забавата ова лето е токму во Луна Паркот во Охрид каде на едно место има повеќе реквизити, од чукачки автомобили, рингишпили и секаков вид забавни справи.

Вреди да се посети и да се поминат преубави мигови и впечатоци.