(ФОТО) Адвокатската заедница од Охрид го одбележа денот на адвокатурата – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) Адвокатската заедница од Охрид го одбележа денот на адвокатурата

Адвокатската заедница од Охрид, положи цвеќе на бистата на Петре Пирузе, пред Охридскиот основен суд, по повод денот на адвокатурата. Делегацијата ја предводел адвокатот Кристијан Спироски.

извор: Охрид 1