Охрид

(ФОТО) Дрвениот мост во Струга опасен за поминување, се бара од надлежните итно да се санира!

Внимавајте кога минувате низ Дрвениот мост, зашто постои опасност да се повредите или да пропаднете или да пропаднат мали дечиња.
Се молат компетентните кои се за одржување на мостот, под ХИТНО да го санираат додека не настрадал некој.
Може да биде наш или некој турист.
Ова е грда слика за Струга која на далеку важи како ТУРИСТИЧКИ ГРАД, стои во ФБ објавата од групата „Спомнете ја Струга барем на карта за временска прогноза“