АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

На 12.06.2023 година ќе се спроведе дезинсекција против комарци

Се информира граѓаните дека на ден 12.06.2023 година ќе се спроведе дезинсекција против возрасни форми на комарци. Дезинсекцијата ќе се врши на површина од 500 хектари на територијата на Општина Охрид.

 

 

општина Охрид