АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улицата „Гоце Делчев“ на потегот од крстосницата со улицата „Бистрица“ до Здружение на возачи

Поради две одделни интервенции на водоводната мрежа, денес од 08:00 часот неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улицата „Гоце Делчев“ на потегот од крстосницата со улицата „Бистрица“ до Здружение на возачи .
Неколкучасовен прекин во водоснабдувањето поради другата интервенција ќе има на ул.„Рашанец“ во С.Лескоец.