АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улиците: „Дејан Војвода“ ,„Стив Наумов“, „ Пере Тошев“, „Петар Поп Арсов“ и дел од Бул.Туристичка

Поради интервенција на водоводната мрежа , денес од 09:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улиците: „Дејан Војвода“ ,„Стив Наумов“, „ Пере Тошев“, „Петар Поп Арсов“ и дел од Бул.Туристичка.