АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Поради дефект без вода корисниците на улица ,,Кеј Македонија”

Поради настанат дефект на водоводната мрежа ( пукната цевка со профил ф 125мм), денес од 07:00 до 13:00 часот , без вода ќе бидат корисниците на улица ,,Кеј Македонија” .