АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Се средува потегот кај кружниот тек на Туристичка во центарот на Охрид

Се средува потегот кај кружниот тек  на Туристичка во центарот на Охрид.  Во моментов се средува средишниот дел, поточно делот каде некогаш имаше пешачки премин. Откако истиот беше поместен, граѓаните сеуште незаконски претрчуваа улица на истото место. Сега откако ќе се среди овој потек, да се надеваме дека граѓаните за преминување на улицата ќе ги користат исклучуво обележаните премини за пешаци.

 

видео: Охрид 1