(ВИДЕО) Знамето со сонцето од Кутлеш и денес на 27 април се вее на бедемите во Охрид – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Знамето со сонцето од Кутлеш и денес на 27 април се вее на бедемите во Охрид

Знамето со сонцето од Кутлеш и денес на 27 април се вее на бедемот на Самоиловата тврдина кај Долна порта. На плоштадот се слушаат и патриотски песни.

Граѓаните кои ги затекнавме велат дека ова можеби е знак на протест за затворените уставобранители.

извор: Охрид 1