(ВИДЕО) Кеј Македонија кратко време беше во мрак – екипите на ИЦС Системи го санираа дефектот – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Кеј Македонија кратко време беше во мрак – екипите на ИЦС Системи го санираа дефектот

Поради дефект Кеј Македонија краток период остана во мрак. Екипи на ИЦС Стеми задолжени за уличното осветлување во Охрид експресно излегоја на терен.

Директорот Гоце Митрески за Охрид 1 вели дека веднаш бил детектиран проблемот и истиот за краток период отстранет.

извор: Охрид 1