АктуелноОхрид

Охридското муфтиство се стекна со два нови деловни простори во Охридската чаршија

Охридското муфтиство се пофати дека потпишале договор за два нови деловни простори. Договорот бил потпишан кај нотарот Едмонд Шазимани.

извор: Muftinia e BFI – Ohër