АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Апел за помош на Бојан Крстески од Струга

Итна помош му е потребна на 23 годишниот Бојан Крстески од Струга. Тој е во болница во Рим каде му се вршат испитувања, лечење и подготовка за трансплантација на црн дроб. Трошоците до операцијата се огромни, затоа сите хумани граѓани кои се во можност може да донираат средства на следната сметка :

На Бојан може да му помогнеме и со присуство на денешниот натпревар ФК Караорман и ФК Кожуф.