АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Акатист кон Пресвета Богородица во Соборен Храм Св.Никола Враништа

Вечерва во Соборниот Храм посевете на Св .Никола во Враништа струшко се одржа Акатист кон Пресвета Бгородица. Голем број верници ја исполнија црковната атмосфера а асата беше претесна за сите петтолебија кои беа принесени во слава на Богородица.

Дел од атмосферата :