АктуелноВидеаОхрид

(ВИДЕО) Ангелоска: Реализацијата на општинскиот буџет за 2022 година не толку совршена, колку што локалната сака да ја претстави ‼️

Реализацијата на општинскиот буџет за 2022 година не толку совршена, колку што локалната сака да ја претставим вели советничката од СДСМ Охрид, Живка Ангелоска.

извор: ФБ СДСМ Охрид