Uncategorized

(ФОТО) Црвен крст Охрид го одбележа Светскиот ден на бубрегот

На 9 март Црвен крст Охрид во соработка со Центарот за дијализа Нефроплус Охрид го одбележа светскиот ден на бубрегот со поставен штанд на градскиот плоштад ☺️????.
⛑️ На истиот случајни минувачи имаа можност да имаат бесплатна проверка на нивниот крвен притисок и нивото на шеќер во крвта од страна на волонтери на општинската организација, како и да се запознаат повеќе со тоа како да го одржат здравјето на овој витален орган ????????.
+4