четврток, февруари 29, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведување на нова фекална канализација на крак од улицата „Абас Емин“

Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведување на нова фекална канализација на крак од улицата „Абас Емин“.
Линијата е со должина од 115 метри, а вредноста на зафатот изнесува 566 073 денари. Средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, пишува во својата ФБ објава градоначалникот Кирил Пецаков.