АктуелноОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод

Неделен преглед на теренски активности ( 20.02 – 26.02.2023).
Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 20ти до 26ти Февруари, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– Населба Чекоштина
– Населба Рача
– Населба Лагадин
– С. Долно Лакочереј
– С. Лескоец
– „Пере Тошев“
– „1ва Мак.Ударна Бригада“
– „Кленоец“ бр.162
– „Климентска„
– „Илинденска“
🛠 Приклучен е во мрежа објект на улицата „Егејска“ .
🛠 Во тек се градежните активности за поставување на новата линија на улицата „Пирин Планина“.