АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Екипите на Паркови и зеленило со активности за уредување на јавното зеленило

Екипите на Паркови и зеленило со активности за уредување на јавното зеленило🌳
🍃 По претходни добиени решенија од локалната самоуправа, екипите на Паркови и зеленило спроведоа активности за кроење на крошни од дрвја во градскиот парк и во дворот на гимназијата Св.Климент Охридски
🍃 Со овие активности се врши припрема пред пролетната вегетација со цел крошните да добијат естетски изглед и да не пречат во движењето на пешаците и автомобилите