АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Продолжува обновата на патот Охрид-Струга се до Ќафасан

Деновиве продолжија реконструктивните зафати на патниот правец Охрид-Стуга се до Ќафасан. Согласно планираните активности во текот на денот сообраќајот се одвива наизменично, со цел да се овозможи целосна работа при зафатот.

Ваквите активности започнаа минатата година при крајот на месец октомври, а како што беше најавено ќе траат 15 месеци.