АктуелноОхрид

(ФОТО) Во ООУ“Св.Климент Охридски” поставена дигитална информативна табла

Дигитална информативна табла е поставена во ООУ“Св.Климент Охридски”, истата е направена со маскота која е афтентична за училиштето и избрана од училишната заедница на предлог на ученикот Сара Велјанова.
Дигиталната информативна табла покрај информативниот карактер воедно ќе биде мотивациска табла на која ке бидат истакнувани учениците со високи постигнувања на општински, регионални и државни натпреварувања и воедно ке преставува стимул за сите останати ученици.

извор: Св. Климент Охрид