АктуелноОхрид

Во Прличевата одаја започна традиционалната културна манифестација ,,Прличеви беседи”

Во Прличевата одаја започна традиционалната културна манифестација ,,Прличеви беседи” со промоција на книгата „70 години Библиотека Григор Прличев – Охрид“, финансиски поддржана и од Општина Охрид, напиша на својот ФБ профил Перчо Божиновски.

извор: ФБ Перчо Божиновски