Резултати од јавниот повик за оделување еднократна финансиска поддршка на семејство кое има дете со тешка попреченост – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

Резултати од јавниот повик за оделување еднократна финансиска поддршка на семејство кое има дете со тешка попреченост

РЕЗУЛТАТИ од Јавниот повик за доделување на еднократна финансиска поддршка на семејство кое има дете со тешка попреченост во училишна возраст број 09-202/2 од 09.01.2023 година

 

повеќе на ЛИНКОТ