Uncategorized

(ФОТО) Инвестициите на ЕВН- Скапани бандери опасни за минувачите, реакција на охриѓани

Инвестицииве на ЕВН! Скапании бандери опасни за минувачи и за објекти, бандери на сред улица…. Значи се инвестира во места кај шо не се плаќат струја, кај шо плаќет кој ги тркалат, велат револтирани граѓани.