АктуелноОхрид

Денес состанок на координативното тело за организација на празникот Богојавление- Водици

Денеска во малата сала на општина Охрид ќе се одржи состанок на координативното тело за организација на големиот христијански празник Богојавление – Водици во Охрид.

На состанокот ќе бидат соопштени деталите за годинашната органзиација на овој настан, кој претставува големо масовно прославување.