АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Дефект на водоводната мрежа на улица ” 1ва Македонска Ударна Бригада”, без вода корсниците од Стобекс кон с.Рамне

Поради дефект на водоводната мрежа на улицата ” 1ва Македонска Ударна Бригада” ( пукната цевка со профил ф 90 мм – салонит), во текот на ноќта без вода ќе бидат корисниците на потегот од Стобекс кон С.Рамне.
Санацијата на дефектот ќе се врши во раните утрински часови , информираат од ЈП „Водовод“ Охрид.