четврток, февруари 29, 2024
АктуелноОхрид

(ВИДЕО) Волшебна елка, хорови, ансамбли и хуманитарна акција

Црвен Крст Охрид продолжува со предновогодишните хуманитарни акции. Денес со настап на детски хор, ансамбл и присуство на многу граѓани се реализира хуманитарна акција за собирање средства за семејства од социјален ризик.

извор: Црвен крст