АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Започна асфалтирањето на улицата ,,Радојца Новичиќ”

Започна асфалтирањето на улицата ,,Радојца Новичиќ”.
На улицата беше поставена нова атмосферска канализација и се изврши спуштање под земја на каблите од електричните водови и операторите.
Покрај тоа се уреди и речното корито на реката Сушица.
Вредноста на проектот изнесува околу 6 800 000 денари.