АктуелноОхрид

(ФОТО) Охрид 1918 год – Гроздобер во с. Елшани

На Македонскиот фронт. Гроздобер во с. Елшани, Охридско 1918 год, Првата светска војна, пишува во објава на групата на ФБ Охрид слики од минатото објавувачот Христијан Танески.

 

извор: ФБ Охрид слики од минатото