АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) На новиот автопат Охрид – Кичево се појави езерце, нема канал, а шахтата не е функционална!

На автопатот Охрид – Кичево, се појави езерце кај Оровник. Граѓните на соцојалните мрежи објавуваат видеа и коментираат дека после првиот дожд автопатот не е во употреба. Додаваат дека поради тоа што нема никаде канал, а шехтата која е направена не е функционална, па реката се слива веднаш до самиот автопат.

извор: ФБ Аце Маркоски