АктуелноОхрид

Крводарителска акција „Подај рака за живот! Дарувај крв!“

Искористете го РАДОСЕН ДЕКЕМВРИ, месецот на дарување да ја искажете својата хуманост на крводарителската акција која под мотото ПОДАЈ РАКА ЗА ЖИВОТ! ДАРУВАЈ КРВ! ќе се реализира на 13.12.2022 г. (вторник), од  10-14 ч. на Факултетот за туризам и угостителство, Охрид.

Ги покануваме студентите, наставниот кадар и вработените на факултетите во Охрид како и сите хумани луѓе во Охрид и Дебрца да учествуваат на оваа крводарителска акција.

 

 

Црвен крст Охрид