НАЈНОВА ВЕСТ: Пукање во Струга – едно лице е рането – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноОхрид

НАЈНОВА ВЕСТ: Пукање во Струга – едно лице е рането

Предмалку во Струга се случила пресметка меѓу одредени лица при што дошло до употреба на оружје. Едно лице е рането…
НАСКОРО ПОВЕЌЕ