АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Нефи Усеини, Ацо Петрески, Коста, Ванчо Народна, Милена… Кој се беше на трибината на СДСМ ? !

Коалиционите партнери на СДСМ,  Нефи Усеини од ДУИ, Ванчо Костоски од ВМРО НП , Горан Симоноски од ЛДП и Милена Грозданоска од НСДП како и поранешните градоначалници на Охрид Александар Петрески и Константин Георгиевски, вечерва присуствуваа на трибината на СДСМ во целосно исполнетата „ Дијамантска сала“ на хотелот Инекс во Охрид.

Присутен беше и Наумче Мојсоски со екипата од Струга, како и претставници од Дебрца како и функционери во СВР Охрид, голем дел вработени во УЈП, вработени во Општа Болница, повеќе вработени од администрацијата во Општина Охрид,

ПОВЕЌЕ ФОТОГРАФИИ НА OHRIDVEST.COM