АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Вонредна акција за зелен отпад во нас.Долно Коњско

Ј.П.„Охридски Kомуналец”-на ден 18.11.2022 год.(петок) ќе организира вонредна акција за подигнување зелен отпад во нас.Долно Коњско
☎Жителите ќе имаат можност зелениот отпад уредно да го депонираат на пристапни локации, најкасно до 07.00 часот на 18.11.2022 година и претходно локацијата да ја пријават на дежурниот телефон 075-495-428, кој функционира секој ден во неделата во периодот 07.00 часот-21.00 часот