АктуелноОхрид

Парламентарниот караван денеска во Охрид, пратениците имаа отворени средби со избирачите од нивната општина

Охрид е дестинацијата каде што денес продолжи парламентарниот караван. Во рамки на „Собрание за граѓаните“, пратениците имаа отворени средби со избирачите од нивната општина, додека учениците стекнаа знаења за улогите и надлежностите на законодавниот дом, напиаша на својот ФБ профил пратеникот од СДСМ Лазе Танески.