АктуелноОхрид

Лице паднало од карпа кај Лабино – итно пренесено во Општата болница – Охрид

Лице паднало од карпа кај Лабино. Дознаваме дека лицето дава знаци на живот и истото веднаш е пренесено во Општата болница во Охрид на хируршкото одделение.

СВР виши увид, по што ќе се утврдат причините за несреќата.

извор: Охрид 1