АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Утре акција за подигнување кабаст отпад во „Радојца Новичиќ“

Ј.П.„Охридски Kомуналец”-на ден 22.10.2022 год.(сабота) ќе организира акција за подигнување кабаст отпад (стар мебел, душеци, телевизори, шпорети, теписони и др.) во У.З.14.Радојца Новичиќ.
Жителите од оваа урбана заедница ќе имаат можност кабастиот отпад уредно да го депонираат на пристапни локации, најкасно до 07.00 часот на 22.10.2022 година и претходно локацијата да ја пријават на дежурниот телефон 075-495-428, кој функционира секој ден во неделата во периодот 07.00 часот-21.00 часот.
-инфомрмираат од ЈП „Охридско Комуналец“