АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП „Водовод“

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 10ти до 16ти Октомври, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Билјанини Извори”
– “Јане Сандански”
– “Ѓорче Петров”
– “Прилепска”
– “8ми Март“
– “Александар Гушо”
– “Ариф Мустафа”
– “Дејан Војвода”
– С. Горно Лакочереј
– С. Долно Лакочереј
– Нас. Чекоштина
информираат од ЈП Водовод Охрид.