АктуелноОхрид

Објавен јавен повик за субвенционирање на општински линиски превоз на подрчјето на општина Охрид

Во врска со објавениот јавен повик за субвенционирање на општинскиот линиски превоз на патници на подрачјето на општина Охрид , како и превозот на патници што заеднички го организираат Општина Охрид и Општина Дебрца, го доставуваме следното известување:

 

Повеќе на ЛИНКОТ