АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Прекин со водоснабдување на неколку улици во Охрид

Поради градежните активности за реконструкција на оштетениот цевковод на улицата „Асном“ , денес од 08:00 часот неколку часа без вода ќе бидат коросниците на потегот од маркетот Тамаро до 110ката, а со намален притисок водоснабдувањето ќе биде на улиците: „Галичица“, „Мирче Ацев“, „Никола Карев“ и дел од бул.„Туристичка“, информираат од ЈП Водовод Охрид