АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Одземена ловечка пушка од лице кое несовесно ја носело со себе возејќи се со џип

На лице, жител од селото Лескоец одземена му е ловечка пушка. Пушката е одземена заради несовено ракување со неа.

Лицето се возело со џип и пушката ја носело со себе .