АктуелноОхрид

Лолеска: Чест и задоволство е да ја презентирам националната кампања Ги Запознаваме Ретките Болести на третата по ред регионална конференција “Caring For Rare”

Чест и задоволство е да ја презентирам националната кампања Ги Запознаваме Ретките Болести на третата по ред регионална конференција “Caring For Rare”,во рамки на панелот “Making Rare Diseases Visible”
NORBS – Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije ви благодарам на поканата.
#CaringForRarePanel diskusija:
“Učiniti retke bolesti vidljivijim”
“Да ги направиме ретките болести видливи”, напиша на својот ФБ профил активистот Гордана Лолеска од Здружението за поддршка за лицата со ретки болести.

Извор: ФБ Гордана Лолеска