АктуелноОхрид

Пецаков во посета на кајак кану клубот “Стрмец”, кој преку средства од Општина Охрид и преку донации купи 10 нови кајаци

Го посетив кајак кану клубот “Стрмец”, кој преку средства од Општина Охрид и преку донации купи 10 нови кајаци.
Само преку континуирано вложување и константна поддршка на спортот и спортската инфраструктура ќе бележиме резултати.
Водените спортови се одличје на Охрид и мора да ги подобриме условите како би добиле подобри резултати, напиша на својот ФБ профил градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков.

 

извор: ФБ Кирил Пецаков