АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод Охрид

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 25ти до 31ви јули, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Махмуд Рифат”
– “Абас Емин”
– “Галичица”
– “Аџи Мустафа”
– “Ирена Мирка Гинова” (2 дефекти)
– “Петрино”
– “Богомилска”
– “Железничка”
– С.Долно Лакочереј (2 дефекти)
– С. Горно Лакочереј
– С.Велгошти (2 дефекти)
– С.Лескоец
– С. Трпејца
– Нас. Рача
– Нас. Елешец (2 дефекти)
🛠 Во тек е поставување на нова линија на улицата “Карпош Војвода”.
-информираат од ЈП Водовод Охрид.