(ВИДЕО) Запросување на плажа во Трпејца – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхридПоследни Вести

(ВИДЕО) Запросување на плажа во Трпејца

Убав настан се случи денеска на плажа во Трпејца. Благој од Неготино ја запроси Менче од Охрид пред присутните на плажата.

Екипата на NEWS1 им посакува многу среќа.

извор: NEWS1.MK
фото: PRTSC NEWS1.MK