АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Градоначалникот Пецаков, дел од прославата на празникот Св.Недела во Плаќе

Денеска бев во село Плаќе, во црквата Света Недела, каде заедно со сограѓаните го прославивме денешниот празник Света великомаченичка Недела!
За многу години да ни биде денешниот ден!
-напиша во својата ФБ објава градоначалникот Пецаков.