(ФОТО) За оние на кои Охрид им е скап – за две пици на хрватското приморје платиле 6.500 денари – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) За оние на кои Охрид им е скап – за две пици на хрватското приморје платиле 6.500 денари

Турист на хрватското приморје ја покажа сметката во една од пекарите. Тој во Хвар купил две големи пици, таканаречени „џамбо“, За тоа платил неверојатни 800 куни што е околу 6500 денари.

Муштеријата веднаш сликата ја објавил на Фејсбук со напомена никогаш да не стапнат во објектот „Рива“.

извор: Република 

фото: Република