(ФОТО) Пукната цевка на улица ,,Бистрица,, екипи на терен се санира – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
Uncategorized

(ФОТО) Пукната цевка на улица ,,Бистрица,, екипи на терен се санира

Санација на дефект – пукната цевка со профил ф160 мм на улица “Бистрица”.
-информираат од ЈП Водовод Охрид.