АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Најавен прекин на вода во населбата ,,Св.Стефан,, на потегот од х.Белви до х.Гранит

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 08:00 часот неколку часа без вода ќе бидат корисниците во населбата Св.Стефан, на потегот од Хотел „Бетон’ до Хотел „Гранит“, информираат од ЈП Водовод Охрид.